GER COPPER

Dorpsstraat 189

1566 AH Assendelft

Netherlands

mail: gercopper@outlook.com      mobile: +31 6 5131 4746

  • Facebook
  • Instagram

                                                              PRESENTEERT:

 MAGIC BITES

De Magic-Studio van voormalig wereldkampioen Ger Copper ligt in het landelijke Noord-Hollandse dorp Assendelft. Al vele jaren worden goochelaars en illusionisten daar getraind en gecoacht, waaronder de beroemde Hans Klok.

Sinds kort organiseert Ger Copper exclusieve bijeenkomsten waar u onder genot van huis gemaakte hapjes een kijkje kunt nemen achter de schermen van de magische kunst...  met demonstraties  van  vingervlugheid en mind-magic. Ger vertelt wat over de geschiedenis van de goochelkunst , de belangrijke rol van Nederland op dit gebied en wordt er zelfs een tipje van de magische sluier opgelicht en ga je naar huis met een door Ger uitgelegde truc... Waarmee je de (klein) kinderen kan verrassen..

Kortom voor diegene die zich wil laten verbazen en wat meer wil weten over de magische kunst die mij al meer dan 50 jaar fascineert!  

 

Een leuke zondagmiddag met heerlijk huisgemaakte traktaties, onbeperkt thee en koffie, een drankje en met een dosis ' magic ' in een gezellige en rustieke sfeer...

 

Zondagmiddag 23 februari 2020 UITVERKOCHT!                                       

 

Nieuwe datum huis voorstelling:  zondagmiddag  29 Maart 


Walk-in vanaf 14.30 en eindigend om 16.30 Min. 12 Max. 30 personen.

KOSTEN: 27.50 euro p.p.

Geïnteresseerd? Meld je aan en we zetten je op de lijst!

Ook privé te boeken voor elke bijzondere gelegenheid zoals het vieren van een jubileum, personeelsfeestje of een magische verjaardag .. tot aan max 40 personen..

Vraag vrijblijvend info met een klik op onderstaande knop!