thumbnail_Banner-Dutch-School-Of-Magic-T

WORKSHOPS

Het gebeurt allemaal in de DSOM Magic-Studio, waar goochelaars en illusionisten worden opgeleid en kampioenen worden gemaakt.. professionals als Hans Klok, Niels Houtepen, Miki Dark, Niek Takens en nog velen hebben hun acts en presentaties op de hoogste niveaus verbeterd..


En niet alleen magiërs worden gecoacht in de studio, artiesten of vip’s uit het bedrijfsleven, iedereen die hun presentatie wil verbeteren, profiteert van alle informatie die we verstrekken. Volgens de regels van de ' Geheimen van een goede presentatie '... waarin de structuur en emotionele kant van elke voorstelling een belangrijke rol spelen.


De workshops zijn voor degenen die werken aan een act, routine of truc. Niet alleen illusionisten. Een ieder die zich zelf presenteert, moet de regels kennen. Tijdens de workshops vragen we iedereen om alles mee te nemen waar men aan willen werken. Je laat dat zien en we zullen proberen de kwaliteit te verbeteren of te bevestigen. Naast ons commentaar tellen ook de opmerkingen van de andere deelnemers die zoals waargenomen in 17 jaar ervaring, zeer verrassend kunnen zijn. 
 

 COACHING WORKSHOP

De eerste  coaching middag is op zaterdag 1 februari 2020

De aanvang is om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur

 

Coaching middagen worden gehouden in de magic-studio van Ger Copper in Assendelft.

Naast Ger zullen er ook enkele profs aanwezig zijn ( t.a.v. goochel-techniek, beweging en muziek) die tezamen je act kunnen helpen coachen naar een hoger level.

KOSTEN:  50 euro  incl. BTW en drankjes

Min. 4 deelnemers max. 8 deelnemers (aantal wordt hier aangegeven)

 

GEÏNTERESSEERD ?

 

Geef je op per mail, vermeld je leeftijd en wat je interesses zijn door op de        onderstaand knop te drukken.
 

Er volgen meer workshops in 2020 maar vanwege drukke werkzaamheden worden die op een later tijdstip bekend!

   PRIVÉ LES

Wil je graag privé worden gecoacht maak dan een telefonische afspraak en              kijken we beiden in de agenda!