COACHING

Wilde je altijd al leren goochelen en zocht je daarin goede begeleiding..?

Dutch School of Magic is de leukste ‘onderwijsinstelling’ voor goochelaars, illusionisten en andere manipulatiekunstenaars. Zowel privéles als verschillende workshops, waarin nieuwe talenten worden klaargestoomd om optredens te geven en bestaande talenten worden gestimuleerd hun acts naar een hoger niveau te tillen.


Door de jarenlange ervaring en de bundeling van goochelen en choreografie, weet het DSOM team van elke deelnemer een uniek talent te maken.

 


Velen bereikten door deze goede begeleiding een top positie in de goochelwereld of wonnen grote prijzen op de nationale en internationale kampioenschappen.

De workshops zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of niveau. Droom je ervan om een magisch entertainer te worden of heb je al wat trucjes onder de knie? Iedereen is welkom! Er wordt tijdens de workshops veel aandacht besteed aan trucs, acts en de presentatie ervan. Met onze ervaring kunnen wij elke deelnemer (ook als nooit hebt gegoocheld) garanderen al snel met een korte act voor eigen publiek te kunnen optreden.

Voor aanmedling en of meer informatie
► THE DUTCH SCHOOL OF MAGIC (DSOM)

  • NL
  • EN
  • FB