GER COPPER
Ger Copper, goochelaar in hart en nieren, heeft naast 3 gewonnen Hollywood awards, 3 x de titel Nederlands kampioen en 1 x die van wereldkampioen op zijn naam staan. Hij stond op Broadway en toerde enkele jaren door Spanje met een spetterende Las Vegas illusieshow vol wilde dieren.


Terug in Nederland stort Ger zich op het fenomeen ‘Black Art'. Hij weet deze vorm van magie te verheffen tot ware kunst met internationale allure. Vele TV- optredens volgen en vertoont hij zijn 'Black Art' op festivals in Canada, Japan en China.
Daarnaast is hij een gedreven leermeester voor vele goochelaars zowel in Nederland als daarbuiten en worden er onder zijn auspiciën in pretparken en theaters op maat gemaakte producties verzorgt.
Voor zijn werk kreeg hij onlangs de hoogste Amerikaanse goochel onderscheiding in de vorm van de A.M.A. Masterfellowship. Ger is initiatiefnemer en docent van The Dutch School Of Magic (DSOM) en treed tegenwoordig op samen op met jonge collega Luc Elson in een verbazingwekkende gedachten-illusie show.

  • NL
  • EN
  • FB