GER COPPER

Ger Copper is een tovenaar in hart en nieren, die naast 2 gewonnen awards uit Hollywood, drie maal de titel Nederlands kampioen en eenmaal die van wereldkampioen op zijn naam heeft staan. Reist met zijn winnende acts over de hele wereld. Stond op Broadway en toerde enkele jaren door Spanje met een spetterende Las Vegas illusieshow vol wilde dieren. Terug in Nederland stort Ger zich op het fenomeen ‘Black Art'.

Ger weet deze vorm van magie te verheffen tot ware kunst met internationale allure. Vele TV- optredens volgen en vertoont hij zijn 'Black Art' o.a. op het Just For Laughs comedy festival in Canada, op festivals in Japan en op het Golden Dragon Magic festival in Beijing.Ger was met dit optreden de eerste entertainer met 'Black Art' in de Chinese geschiedenis!

Daarnaast is Ger een gedreven leermeester voor vele goochelaars zowel in Nederland als daarbuiten en worden er onder zijn auspiciën in pretparken en theaters op maat gemaakte producties verzorgt.

Ger is initiatiefnemer en docent van The Dutch School OF Magic (DSOM) Met een team van enthousiaste collega’s om zich heen is er tevens een exclusieve range van goochelproducten onder de naam Ger Copper op de markt gebracht.


Voor meer informatie vul a.u.b. ons contactformulier in
CONTACTFORMULIER

  • NL
  • EN
  • FB