DE STUDENTEN
Ger Copper en zijn partner choreograaf Roland Martis coachen en/of adviseren vele nationale en internationale artiesten. Met veel enthousiasme zet het duo zich binnen de Dutch School of Magic in om aanstormend talent een podium te verschaffen. Daarnaast
komen vele professionals regelmatig over de vloer om hun act, choreografie en kunsten door het duo onder de loep te laten nemen
en samen het uiterste uit hun performances te halen. Enkele van de studenten willen wij u niet onthouden:


 

HANS KLOK
Nederlands beroemdste illusionist en de absolute top van de wereld in magisch entertainment. Hans is één van 's werelds snelste illusionisten, een uitzonderlijk fenomeen in de goochelkunst. Hans presenteert een spectaculair 'Ger Copper Black Art'-power blok in zijn avondvullend programma.

MIKE WALTHER
Deze geboren Jordanees heeft zoals hij het zelf mooi vertelt: "nooit van zijn opa leren goochelen en geen goocheldoos gehad". Toch was hij één van de kandidaten van de Uri Geller show en wordt hij intensief gecoacht door Ger. Mike nam deel aan het Nederlands kampioenschap close-up magic, welke georganiseerd werd door "De Magische Loge" Mike wist daar een tweede prijs te halen. Mike is ook een van de docenten van de DSOM.

NIEK TAKENS
Niek ziet op 7-jarige leeftijd Hans Klok optreden en wist vanaf dat moment dat hij illusionist wil worden. Niek krijgt vanaf 2004 goochellessen van professioneel entertainer Richard Top. Niek doet in 2006 mee aan het NK close-up goochelen voor junioren en wint daar de "Arie Brouwer & Co Voerman aanmoedigings- prijs". In 2007 is Niek letterlijk en figuurlijk gegroeid en wordt dat jaar 2e op het NK close-up voor junioren. Niek is al vier jaar student bij de Dutch School of Magic en heeft Richard Top als personal coach. 


 

BARRY VAN DE SCHATTE OLIVIER
Naast schoolmeester zijn heeft Barry nog een passie en dat is goochelen. Anderhalf jaar heeft hij gewerkt aan zijn prachtige 8 minuten durende act en is daarbij gecoacht door Ger Copper. Het resultaat is dat Barry zich in 2010 Nederlands kampioen manipulatie mag noemen en in 2011 zelfs winnaar van de Grand Prix. Ook de leerlingen van Barry gelden als scherpe en kritische coaches, waar hij veel feed-back van ontvangt om zijn act naar een nog hoger niveau te tillen.

ALFREDO LORENZO
Ondanks zijn jeugdige leeftijd van 11 jaar presenteert Alfredo Lorenzo al met verve een fantastische manipulatie act. Een act waarmee hij tijdens het junioren kampioenschap goochelen 2014 in de prijzen viel. Alfredo presenteert in het Circus Etoile als enige goochelaar in Nederland o.a. een prachtige magische bloemenshow. Alfredo weet tijdens deze show in een paar minuten tijd een hele bühne vol met de mooiste bloem boeketten uit het niets om te toveren.

PRINCE OF ILLUSIONS
Tweevoudig Nederlands kampioen Illusionisme. Marcel Kalisvaart won de tweede prijs voor Illusionisme op het wereldkampioenschap goochelen te Den Haag en hij is winnaar van de Golden Dragon Award in China. Had maanden lang een eigen Illusieshow in 'Europapark' Duitsland en mag zich sinds juli 2012 wereldkampioen illusionisme noemen. 


 

DION
Al vanaf zijn zesde is Dion's passie voor de goochelkunst niet meer te stoppen. Drievoudig jeugd kampioen en de jongste winnaar ooit van het Nederlands kampioenschap Manipulatiekunst. Dion is 3e op de wereldranglijst in de categorie Algemene Goochelkunst en jongste winnaar ooit op een wereldcongres. Grand prix winnaar 2008 en is vanaf 2011 regerend Europees kampioen.

NICK NIELSEN
Nederlands kampioen kaartgoochelen. Televisiepresentator van o.a. het RTL-programma Lijn 4 en diverse regionale TV-programma’s. Nick presenteert in den lande een 'Ger Copper act' onder de naam Plasma Magic. Een verrassende en moderne vorm van productpresentatie.

RAFAEL SCHOLTEN
Rafael is ook één van die getalenteerde jongeren die gebruik maakt van de coaching van de Dutch School of Magic. Vele prijzen heeft de Nederlandse Rafael al gewonnen. Hij trad o.a. samen met de wereldberoemde meesterillusionist Christian Farla op in het Luxor Theater te Rotterdam en stond in het jaarlijks terugkerend Wintercircus van Martin Hanson.


 


 

ANDREW MELIA
Andrew betovert, charmeert en choqueert met zijn spectaculair hilarisch entertainment. Andrew is een veelzijdige entertainer en vooral bekend geworden als de Joker die de SBS6-studio’s op stelten heeft gezet. Andrew wist met zijn performances De Nieuwe Uri Geller Show te winnen.

DALY TANG
Daly was voor opnames van een 18 afleveringen tellend TV- programma in Nederland. Daly is een geweldige vingervlugheids-kunstenaar en TV presentator. Hij speelt de hoofdrol in de Jokers Game. Dat is een Chinese musical waarin Ger Copper fungeerde als magic consultant.

BRAM KASTELIJNS
Bram werd tot tweemaal toe achtereenvolgend Nederlands jeugdkampioen goochelen in de categorie toneel. Bram ontwikkelde een spectaculaire act als DJ. Op muziek laat hij CD's en blikjes drank verschijnen en verdwijnen. Om zijn act naar een hoger niveau te tillen, maakt hij geregeld gebruik van de expertise van de Dutch School of Magic en van zijn mede-collegastudenten. 


 

MICHAEL VAN STRAELEN
Michael mag zich Nederlands Juniorenkampioen 2014 in de categorie close up goochelen noemen. Michael wist de prijs te behalen door munten uit het niets te halen en kaarten na het schudden op maat van muziek op onverklaarbare wijze weer op volgorde te toveren. Verscheurde kaarten werden weer heel alsof ze nooit gescheurd waren geweest. Ger.... Die Michael is een natuur talentje.

RENE KOK
Als het maar even kan, is Rene aan het repeteren om zijn droom te verwezenlijken. Professioneel goochelaar worden is zijn ultieme goal. Die droom komt stapje voor stapje dichterbij. Ook Rene is één van de goochelaars die gecoacht wordt door het team van de Dutch School of Magic. In de categorie toneelgoochelen is hij juniorkampioen.

ROY EN JUSTIN HUISKENS
Roy en Justin zijn al enkele jaren actief als goochelduo. Het begon allemaal toen zij samen op school aan hun klasgenootjes vele kaarttrucs lieten zien. Dit tot ergernis van hun schooljuf die inmiddels een la vol pakjes kaarten moet hebben liggen. De fijne kneepjes van het vak leren zij tijdens de Dutch School Of Magic trainingsdagen in Assendelft van Ger Copper. Vele prijzen hebben zij inmiddels in ontvangst mogen nemen. 


 

 

DENNIS OOSTERWOLD
Dennis is een veelbelovend goocheltalent. Hij begon op 6-jarige leeftijd met goochelen. Al snel wist hij iedereen te verbazen met zijn goochelkunsten. Dennis volgt de workshops bij de Dutch School of Magic. Dennis mag zich sinds april 2012 jeugdkampioen close-up goochelen noemen.

PASCAL DOS SANTOS
Pascal is even druk met zijn dienstplicht te vervullen om misschien daarna de draad van het goochelen weer op te pakken. Pascal wist tijdens zijn Dutch School of Magic-workshops op leuke manier duiven, balletjes, blikjes en andere voorwerpen te laten verdwijnen en verschijnen. Misschien dat Pascal in het leger nu de tanks en gevechtsvliegtuigen laat verdwijnen. Ook daar weet de Dutch School of Magic wel een trucje voor. Zij zien Pascal na zijn diensttijd graag weer terug.

JEFFREY WIJKHUISEN
Bekend onder de artiestennaam Goochelaar Jeffrey. Hij was o.a. te zien in het programma 'Wedden dat ik het kan!' een programma van SBS6. Hij won daar door zesmaal een set van vier dobbelstenen al schuddend in een beker op een spijker te stapelen. Het is geen goochelen, maar geeft wel aan hoe gedisciplineerd Jeffrey bezig is. Niet alleen met het goochelen maar ook met de wereld daar om heen door te oefenen, oefenen en nog eens te oefenen. Ook Jeffrey laat zich coachen door het team van Ger Copper. 


 

LUC ELSON
Samen met Angelique van Dinter en
Lars van Tuijl vormt Luc het illusionismetrio Lars, Luc & Angelique. Luc is met zijn prachtige magische act ook één van de deelnemers geweest van het televisie programma Hollands Got Talent. Luc is behoorlijk aan de weg aan het timmeren ook solo. De Dutch School of Magic is voor Luc niet alleen een leerschool maar ook de leukste school van Nederland.

ANGELIQUE VAN DINTER
Angelique is de rots in de branding gedurende de illusieshows met Luc en Lars. Angelique is een zeer getalanteerd danseres en bewonderenswaardige persoonlijkheid.

LARS VAN TUIJL
Jeugdig, energiek én origineel. Het zijn Lars zijn eigen woorden op zijn website. Zijn shows zijn uptempo, komisch en zitten boordevol magische effecten. Naast zijn solo optredens heeft hij een spectaculaire illusieshow met Luc en Angelique. 


 

  • NL
  • EN
  • FB