LEER GOOCHELEN BIJ DE LEUKSTE SCHOOL VAN NEDERLAND THE DUTCH SCHOOL OF MAGIC 'DSOM"
Dutch School of Magic is de leukste ‘onderwijsinstelling’ voor goochelaars, illusionisten en andere manipulatiekunstenaars. Voormalig wereldkampioen Ger Copper geeft samen met zijn partner Roland en collega entertainers, verschillende workshops, waarin nieuwe talenten worden klaargestoomd om optredens te geven en bestaande talenten worden gestimuleerd hun acts naar een hoger niveau te tillen.

Door de jarenlange ervaring en de bundeling van goochelen en choreografie, weet het team van elke deelnemer een uniek talent te maken. 


Hans Klok, Dion, Andrew Melia, Marcel Kalisvaart, Nick Nielsen, René Kok, Alfredo Lorenzo, Luc Elson en Lars van Tuijl komen regelmatig bij de Dutch School of Magic om hun acts, trucs en presentaties bij te schaven.

De workshops zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of niveau. Droom je ervan om een magisch entertainer te worden of heb je al wat trucjes onder de knie? Iedereen is welkom! Er wordt tijdens de workshops veel aandacht besteed aan trucs, acts en de presentatie ervan. Met onze ervaring kunnen wij elke deelnemer garanderen al met een korte act voor eigen publiek te kunnen optreden.


 

  • NL
  • EN
  • FB